Esla Lasi Oy   Products  Services  Contacts  Links  BackSuomen Vahvimmat

↑ About us

GLASSLINE-PAPERI

Glassline-paperi on sulatettava värillinen paperi, joka on takoitettu sulatettavaksi lasikerrosten väliin. Sitä voi käyttää minkä tahansa laajentumiskertoimen omaavan lasin kanssa. Glassline-paperi on helppo leikata saksilla, mattopuukolla tai sitä voi yksinkertaisesti repäistä saavuttaakseen rosoista reunaa. Glassline-paperia saa viidessätoista eri värissä; jokaista väriä saa eri pintatyyleissä: roiskesärö, kuvioton, rypistynyt, graniitti, hiekkakivi ja marmori.

Tätä tuotetta voidaan käyttää Glasslinen kynien ja liitujen kanssa saavuttaakseen ainutlaatuisia muotoiluratkaisuja, joita ei muuten saa vain lasin avulla.

GPK52 GLASSLINE PAPERISARJA:


Pakkaukseen sisältyy viisitoista 5”x5” (12,5x12,5 cm) viiden eri sävyn ja kolmen eri pintatyylin paperiarkkia. Värit ovat: karibianväri, ikivihreä, kurjenmiekanväri, jade ja safiiri. Pinnat ovat: roiskesärö, kuvioton ja rypistynyt.

GPK53 GLASSLINE PAPERISARJA:


Pakkaukseen sisältyy viisitoista 5”x5” (12,5x12,5 cm) viiden eri sävyn ja kolmen eri pintatyylin paperiarkkia. Värit ovat: kanarianväri, korallinpunainen, karpalonväri, flamingo ja mandariininväri. Pinnat ovat: roiskesärö, kuvioton ja rypistynyt.
GPK54 GLASSLINE PAPERISARJA:


Pakkaukseen sisältyy viisitoista 5”x5” (12,5x12,5 cm) viiden eri sävyn ja kolmen eri pintatyylin paperiarkkia. Värit ovat: aqua, grafiitti, hunaja, tinanväri ja pähkinänväri. Pinnat ovat: roiskesärö, kuvioton ja rypistynyt.

GPK55 GLASSLINE PAPERISARJA:


Pakkaukseen sisältyy viisitoista 5”x5” (12,5x12,5 cm) viiden eri sävyn ja kolmen eri pintatyylin paperiarkkia. Värit ovat: smaragdi, riikinkukko, mokka, violetti ja wisteria. Pinnat ovat: roiskesärö, kuvioton ja rypistynyt.
GPK80 GLASSLINE PAPERISARJA:


Pakkaukseen sisältyy viisitoista 5”x5” (12,5x12,5 cm) viiden eri sävyn ja kolmen eri pintatyylin paperiarkkia. Värit ovat: karibianväri, ikivihreä, kurjenmiekanväri, jade ja safiiri. Pinnat ovat: graniitti, hiekkakivi ja marmori.

GPK81 GLASSLINE PAPERISARJA:


Pakkaukseen sisältyy viisitoista 5”x5” (12,5x12,5 cm) viiden eri sävyn ja kolmen eri pintatyylin paperiarkkia. Värit ovat: kanarianväri, korallinpunainen, karpalonväri, flamingo ja mandariininväri. Pinnat ovat: graniitti, hiekkakivi ja marmori.
GPK82 GLASSLINE PAPERISARJA:


Pakkaukseen sisältyy viisitoista 5”x5” (12,5x12,5 cm) viiden eri sävyn ja kolmen eri pintatyylin paperiarkkia. Värit ovat: aqua, teräksensininen, hunaja, tinanväri ja pähkinänväri. Pinnat ovat: graniitti, hiekkakivi ja marmori.

GPK83 GLASSLINE PAPERISARJA:


Pakkaukseen sisältyy viisitoista 5”x5” (12,5x12,5 cm) viiden eri sävyn ja kolmen eri pintatyylin paperiarkkia. Värit ovat: smaragdi, riikinkukko, mokka, violetti ja wisteria. Pinnat ovat: graniitti, hiekkakivi ja marmori.

Back   

Your browser is set in English language so we decided to offer you our contents in English

©

Esla Lasi Oy   Products  Services  Contacts  Links  BackSuomen Vahvimmat

↑ About us