Esla Lasi Oy   Products  Services  Contacts  Links  BackSuomen Vahvimmat

↑ About us

Uutuuskirjoja

Pere Valldepérez. Lasimaalaus: oppipojasta kisälliksi. Perhemediat Oy, Helsinki. 2008.

Tästä teoksesta löydät helposti tärkeimmät tiedot lasimaalauksesta ja sen historiasta, materiaaleista ja työkaluista, sekä yleisimmistä valmistusteknikoista.

Philippa Beveridge, Ignasi Doménech, Eva Pascual. Lasityöt: kattava opas lasin uunitekniikoihin. Yhteensulatus, slumppaus, muottiinsulatus.  Perhemediat  Oy,  Helsinki. 2008.

Tässä teoksessa tehdään tutkimusmatka perinteisten lasi uunitekniikoiden maailmaan, ja tekniikoista esitellään yksityiskohtaisesti lasin sulatus, lämpömuovaus, lasitahna ja muottiinsulatus.

 

Joaquim Chavarria. Suomentanut Heli Naski.  Mosaiikin valmistus.  Perhemediat  Oy,  Helsinki. 2008.

Tutustu muinaiseen ja moderniin mosaiikkitaiteeseen! Joaquim Chavarrian käytännönläheinen, upeasti kuvitettu opaskirja näyttää yksityiskohtaisesti, kuinka mosaiikkia valmistetaan. Inspiroiva ja käytännöllinen opas luo katsauksen mosaiikkien kiehtovaan historiaan sekä kertoo materiaaleista, työkaluista, leikkaustekniikoista ja kiinnitysmenetelmistä. Kirjassa luodaan uniikkeja mosaiikkiteoksia marmorisauvoista, saviliuskeesta, pikkukivistä, graniitista ja puolijalokivistä. Mosaiikin valmistus on verraton tietoteos sekä mosaiikkitöiden harrastajille että alan ammattilaisille.

Maria Dolors Ros i Frigola. Suomentanut Katja Kangasniemi. Keramiikka.   Perhemediat  Oy,  Helsinki. 2008.

Värikäs ja käytännönläheinen katsaus keramiikanvalmistukseen.

Keraamikko Maria Dolors Ros i Frigola kertoo oppaassaan lukuisista keramiikanvalmistusmenetelmistä ja materiaaleista tavalla, joka kiinnostaa sekä aloittelevia että kokeneita savenvalajia. Teos sisältää seikkaperäiset työselostukset kuudesta hienostuneesta esineestä ja runsaasti inspiroivia valokuvia nykykeraamikkojen töistä. Tämä innostava perusteos auttaa keramiikan harrastajaa löytämään oman taiteellisen linjansa.

Your browser is set in English language so we decided to offer you our contents in English

©

Esla Lasi Oy   Products  Services  Contacts  Links  BackSuomen Vahvimmat

↑ About us